Ruokalähettiläs Oy – (Espoo, Helsinki, Vantaa)

Laadukasta pitopalvelua Espoosta. Catering kaikkiin tarpeisiin. 

Ruokalähettiläs Oy:stä on yli 30-vuotisen toimintakautensa aikana tullut ruokakulttuurin ja näyttävien kattausten edelläkävijä. Olemme järjestäneet tuhansia tilaisuuksia ja meillä on kokemusta yhtä hyvin useiden satojen vieraiden teemajuhlista, päivittäisistä ruokatoimituksista, korkean tason edustusillallisista kuin mistä tahansa muustakin tilaisuudesta, jossa tarvitaan maukasta ruokaa ja asiantuntevaa palvelua. Osaamisemme ydinaluetta on ennen kaikkea yritystilaisuudet, mutta myös yksityisjuhlat hoituvat samalla ammattitaidolla.

Makunautintoja, visuaalisia elämyksiä sekä vieraiden hemmottelua.

Räätälöimme jokaisen tilaisuuden asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Johtoajatuksenamme on Rakkaus Ruokaan ja sen kauniiseen esillepanoon, sekä tilaisuuden luonteen mukaiset, näyttävät kattaukset. Panostamme ammattitaitoiseen palveluun ja kokonaisvaltaiseen elämykseen. Ruokalistasuunnittelussa arvostamme sesongin raaka-aineita ja puhdasta suomalaista ruokaa, unohtamatta ajan hermolla olemista. Valmistamme ruoan käsityönä omassa keittiössämme. Päämääränämme ja onnistumisemme mittarina on asiakkaan odotusten ylittäminen.

Ruokalähettiläs Oy on Evento Awards 2015 Catering-sarjan voittaja.

Tarjoilut muistetaan ja niistä puhutaan – tilaisuuden luonteesta riippumatta. Onnistunut catering jättää muistijäljen, joka tuo veden kielelle tapahtuman jälkeenkin. Catering-alan vankkumattomalta ammattilaiselta eivät ideat ja tarjoiluehdotukset lopu kesken ja häneltä luonnistuvat niin istuva illallinen sadoille kuin maistuva lounas keskellä metsää. Yli 30 vuotta toimineella yrityksellä on kokemusta tuhansista tilaisuuksista satojen vieraiden teemajuhlista päivittäisiin ruokatoimituksiin ja korkean tason edustusillallisiin. Yrityksen perustaja Marit Mikkonen valittiin vuonna 2006 horeca-alan PRO-gaalan yrittäjä-sarjan voittajaksi.

Haluatko järjestää tapahtumasi Luonnontieteellisesssä museossa?

Kimnaasi juhlasali sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Luonnontieteellisessä museossa. Juhlasaliin mahtuu n. 100-300 henkilöä ja sali on helppo koristella. Siellä on järjestetty paljon kauniita ja uniikkeja tilaisuuksia. Kimnaasi-Sali tarjoaa ainutlaatuisen juhlakokemuksen ja siellä voi järjestää erilaisia tapahtumia kokouksista merkkipäiviin.
Juhlien tarjoilut voidaan henkilömäärästä ja olosuhteista riippuen tarjoilla Kimnaasi-salissa, kahvilassa tai aulassa. Koko museorakennus on vuokrattavissa, jos ryhmä haluaa tutustua näyttelyihin. Tilaisuuden voi aloittaa kuplivalla esimerkiksi Elämän historia-salissa.

 

Ota yhteyttä: Ruokalähettiläs Oy – (Espoo, Helsinki, Vantaa)

Vieritä ylös