Paisano Catering – (Pääkaupunkiseutu)

Paisanon catering- ja pitopalvelu yhdistää huippuruoan ja tarjoilun yhdeksi sulavaksi palveluksi. Pidämme huolta pienimmistäkin yksityiskohdista, jotta sinä voit rentoutua keskittyen nauttimiseen ja vieraisiin.

Catering- ja pitopalvelustamme saat tarjoilut yksityisiin juhliin, yritystilaisuuksiin tai häihin pääkaupunkiseudulla. Toimitamme ruokia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Suosikkiravintolan intohimoiset kokit ja kokeneet ravintola-alan ammattilaiset ovat käytettävissäsi, kun haluat tarjota jotain erityistä.

Yhdistämme pitopalvelussamme jännittävän ruoan ja lämminhenkisen palvelun, josta meidät tunnetaan. Valmistelemme myös kauniita visuaalisia elementtejä tarjoilualueella tilaisuutesi tyylin mukaisesti.

Paisanon keittiössä ei tavanomaista tunneta. Olemme jatkuvasti maistelemassa, paistelemassa, dehydroimassa, haihduttamassa ja tutkimassa uusia raaka-aineita. Paisanon tiimi leikkii klassikoilla ja luo uusia ja seikkailuhenkisiä menuja.

Me hallitsemme juhlapyhät, yritystilaisuudet ja cocktail-kutsut. Luomme parhaan mahdollisen tarjoilun sovitun budjetin puitteissa. Luodaan yhdessä täydellinen tilaisuus!

Ota yhteyttä: Paisano Catering – (Pääkaupunkiseutu)

Vieritä ylös