Löydä palvelut tilaisuuteesi!

Tarjoilijapalvelut, astiastot... Löydä kaikki palvelut tilaisuuteesi ja pyydä tarjous!

Catering – Juhlatilat – Ohjelmapalvelut

TilaaCatering.fi -sivulta löydät myös tarjouksia kaikista palveluista tilaisuuteesi liittyen. Voit lähettää tarjouspyynnön useille catering-yrityksille yhdellä viestillä ja saat tarjouksia sähköpostiisi. Tai tutustu eri pitopalveluihin ja lähetä viestiä suoraan omalle suosikillesi. 

Hyvä pitopalvelu on avain onnistuneeseen tapahtumaan. Sinä päätät mitä tilaisuudessa tarjoillaan – autamme mielellämme löytämään ideoita ja kerromme kauteen sopivat tarjoilut. Monella cateringilla on myös omia juhlatiloja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sekä paljon yhteistyökumppanien tiloja.

Löydä sopiva catering Helsingistä hauskan kyselyn avulla. Vastaa kyselyymme ja palvelumme ehdottaa sinulle parhaiten sopivaa pitopalvelua Helsingistä.

 

TilaaCatering.fi -palvelun hyödyt

Kilpailuta ja vertaa

Vertaa laadukkaiden pitopalveluiden tarjouksia ja löydä sinulle sopivin! Voit myös tutustua osaan palvelussa olevista yrityksistä suoraan sivuillamme. Palveluntarjoajien määrä kasvaa koko ajan.

Helppoa ja vaivatonta

Yhdellä tarjouspyynnöllä saat useita tarjouksia alan parhailta toimijoilta. Säästät samalla aikaa ja rahaa!

Ilmainen ja riskitön

Kilpailutamme tarjoukset puolestasi ilmaiseksi. Täytät vain tarjouspyyntölomakkeen, niin etsimme sinulle parhaat tarjoukset.

Vuosien kokemuksella

TilaaCatering.fi -palvelun tarjoaa ohjelmapalvelu- ja tapahtumayritys Hurma Tuotanto Oy, jolla on yli 10 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Vieritä ylös