Herkkupiste Catering (Turku)

Etsitkö cateringiä Turun alueelta. Tutustu Herkkupisteen tarjontaan ja lähde matkalle modernien makujeen maailmaan.

Herkullinen ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta. Herkkupisteeltä tilaat uniikit tarjoilut hääjuhliin, syntymäpäiville, edustustapahtumiin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin; kaikkiin elämäsi tärkeisiin päiviin.

Meiltä voit tilata vain ruoat perille kuljetettuna tai valmiin kokonaisuuden tarjoilijoineen ja kattauksineen. Tyylikäs astiastomme tuo näyttävyyttä kattaukseen, jota on helppo muunnella toiveitasi vastaavaksi esimerkiksi lautasliinavalinnoilla.

Palvelun hyvä taso on meille sydämen asia. Suunnitteluvaiheessa pyrimme idearikkaaseen ja nopeaan kommunikointiin. Tilaisuudessa paikalla oleva henkilökunta on ammattitaitoista ja iloista. He ottavat toiveesi huomioon paikan päällä ja varmistavat, että kaikki yksityiskohdat toimivat siten, että sinä voit keskittyä nauttimaan tunnelmasta.

Valitse ainutlaatuinen matka makujen maailmaan ottamalla yhteys Herkkupisteeseen. Suunnitellaan yhdessä täydellinen menu juhliinne!

Voit myös tutustua esimerkkimenuihimme, joista voimme lähteä muokkaamaan tilaisuuteenne sopivaa kokonaisuutta.Kokoamme mielellämme toiveidesi mukaisen menun alusta saakka. Parhaat tulokset syntyvät yhdessä asiakkaan kanssa. Jokainen juhla on ainutlaatuinen ja menun tulee heijastaa juhlien henkeä.

Yhteistyökumppaneina Herkkupisteellä on Turun alueen hienoimpia juhlapaikkoja.

 

Ota yhteyttä: Herkkupiste Catering (Turku)

Vieritä ylös