Base Catering – (Uusimaa)

Juhlahumua tiedossa? Yksityiset tai yrityksen juhlat. Toteuta ikimuistoinen juhla, joka jää varmasti kaikkien mieleen. Vankka kokemus juhlien ja tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden toteuttaa itseään ja luoda tapahtumasta juuri heidän näköisensä. Base Catering on täyden palvelun pitopalveluyritys, jonka toiminta kattaa koko pääkaupunkiseudun ja sen lähialueet.

Suunnittelemme tilaisuuden kanssanne viimeistä yksityiskohtaa myöten. Olemme erikoistuneet rakentamaan tarjoilut asiakkaan tarpeiden mukaan loihtien kauden tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista pieniä tai suuria tarjottavia. Olemme mukana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. Meiltä ei jää huomaamatta uudet tuulet ja olemme aina askeleen edellä. Luomme tilaisuuden tai tapahtuman teeman ja tarinan yhdessä upeaksi kokonaisuudeksi. Herkullisen Menun lisäksi toimitamme astiat, henkilökunnan sekä autamme tilojen etsimisessä aina kaluste- ja juhlasuunnitteluun asti.

Base Catering on jo yli 10-vuoden kokemuksella osoittanut paikkansa pääkaupunkiseudulla – erilainen, luotettava, laadukas, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen pitopalveluyritys, joka antaa asiakkaillensa kaiken huomionsa tilaisuudesta riippumatta.

Ota yhteyttä: Base Catering – (Uusimaa)

Vieritä ylös